admin

MPE News Juli 2024

MPE tar sig in på marknaden i Polen! Info om våra produkter för tak- och fasadtvätt.

 

MPE expanderar till den polska markanden 

Vi är glada att kunna meddela att MPE nu tar sig in på marknaden i Polen! Magnus och Marcin från MPE besökte nyligen Polen för att träffa representanter från pendeltågen och visa upp våra produkter.

På insidan av tågens väggar demonstrerade vi vår skuggborttagningsteknik, något som tidigare har varit en utmaning för dem med produkter från andra leverantörer. Våra produkter gav utmärkta resultat, vilket verkligen imponerade på dem.

Utvändigt visade vi man enkelt kan ta bort graffiti utan att använda högtryckstvätt. Med hjälp av våra produkter OFF Iris och OFF Hugin kunde vi effektivt rengöra ytorna med bara en trasa. Resultatet talade för sig självt och våra polska kollegor var mycket imponerade.

Se kort video från demonstrationen:

Under besöket tog vi också tillfället i akt att träffa CleanCity i Polen. De har tidigare testat och utvärderat våra produkter med mycket positiva resultat. De ansåg att våra klotterborttagare är mycket effektiva och ser fram emot att fortsätta använda dem och utvärdera våra produkter för fasadtvätt.

Vi ser fram emot ett långsiktigt och framgångsrikt samarbete i Polen.

 

Tak- & fasadtvätt

MPE erbjuder ett brett utbud av produkter för tak- och fasadtvätt, inklusive allmän rengöring, algborttagning, färgborttagning och impregnering. Våra rengöringsmedel är utvecklade för att effektivt avlägsna föroreningar från olika ytor och material. Vi har allt från kraftfulla Soft Wash-produkter till miljövänliga alternativ som SPS Greenclean Facade, godkänt av Bra Miljöval. BCS Afrodite+ är godkänd för desinfektion (PT2) och ytor i kontakt med livsmedel (PT4).

Att tvätta fasader kan vara en utmaning, särskilt putsade fasader. Vilket rengöringsmedel är mest effektivt, vilken teknik ska användas och hur påverkar vädret? Men våra produktblad och saneringsguider ger detaljerad vägledning. Kontakta oss på MPE för bästa resultat.