admin

MPE News September 2024

Effektiv rengöring av fasader och tak med MPEs produkter - nu till kampanjpris!

 

Effektiv rengöring och impregnering av tak och fasader 

För dig som arbetar med rengöring, sanering och underhåll är valet av rätt produkt avgörande för både kvaliteten på arbetet och effektiviteten. Med MPEs produkter får du inte bara resultat, utan även lösningar som sparar tid och pengar. Här är några av våra bästa produkter för dig som vill leverera toppresultat varje gång, just nu till kampanjpris*:


SPS Greenclean Facade

Kampanjpris:
10L - 330 kr
25L - 775 kr 

För den som söker ett miljövänligt alternativ utan att kompromissa med effektiviteten. SPS Greenclean Facade är märkt med Bra Miljöval och är en alkalisk produkt som enkelt tar bort trafiksmuts, avgaser och alger. Lätt att applicera med skumspruta för längre verkningstid – perfekt för fasadtvätt, industrirengöring och brandsanering.


BCS Soft Wash

Kampanjpris:
12kg/10L - 295 kr
 
30kg/25L - 687,50 kr 

Perfekt för att snabbt och enkelt ta bort alger, mossa, mögel och andra organiska avlagringar. BCS Soft Wash är en parfymerad, högt koncentrerad produkt som kan appliceras med skumspruta för maximal effekt – utan att skada ytan! Idealiskt för fasader, tak och andra ytor som behöver effektiv rengöring.

  

 

BCS Afrodite+

Kampanjpris:
10L - 340 kr 
25L - 800 kr 

En flexibel produkt som kan användas på alla typer av ytor, inklusive tak, fasader och markytor. BCS Afrodite+ bekämpar alger och lav, och på väderutsatta ytor kan du ofta se resultat utan att behöva bearbeta ytan. Ett utmärkt val när du vill ha långvarig effekt med minimal insats!


BCS Dafne

Kampanjpris:
10L - 425 kr
 
25L - 1 012,50 kr 

Skydda dina kunders byggnader med en transparent, diffusionsöppen impregnering som förhindrar inträngning av smuts, slagregn och klorider. Perfekt för mineraliska ytor och betong. Erbjud långvarigt skydd utan att förändra ytan, vilket gör det till ett idealiskt val för både moderna och historiska byggnader.



*Kampanjen gäller september ut för våra svenska kunder och gäller vid köp av minst: 4*25L eller 10*10L. Fri frakt vid köp av halvpall (12*25L eller 27*10L). Priserna syns först på fakturan.