admin

Biologisk luktsanering

Biologisk luktsanering med MPEs Fresh Air!

 

Effektiv luktsanering – varför det är viktigt att välja rätt produkt

När det kommer till luktsanering kan det vara lockande att bara dölja obehagliga lukter med parfymerade produkter. Men för att verkligen lösa problemet är det avgörande att välja rätt typ av produkt – en som inte bara maskerar lukten, utan också eliminerar den vid källan. Här är varför:

Skillnaden mellan att dölja och eliminera lukter

Vanliga luftfräschare och doftsprayer täcker ofta bara över dålig lukt med en starkare doft. Problemet? Den ursprungliga lukten finns fortfarande kvar och kan snabbt återkomma när effekten avtar. Speciellt om lukten kommer från organiska ämnen som urin, avföring eller andra biologiska material, kan dessa snabbt återgå och orsaka obehag.

För att säkerställa att lukten verkligen försvinner behöver du en produkt som eliminerar det som orsakar den. Det är här Fresh Air kommer in.

Fresh Air – Biologisk luktsanering

Fresh Air är en biologiskt baserad produkt som gör mer än att bara maskera lukter. Genom att bryta ner och omvandla organiskt material till vatten och koldioxid, eliminerar den källan till lukten helt och hållet.



 

Användningsområden: Fresh Air är idealisk för att ta bort gamla och nya fläckar samt obehagliga lukter från en rad olika material, inklusive:

  • Urin och avföring
  • Spyor
  • Blod
  • Mjölk, kaffe och annat organiskt material
  • Kadaver
  • Sopkärl och soprum

Den breda användningen gör Fresh Air till ett utmärkt val för många olika miljöer, från bostäder och fordon till offentliga utrymmen som toaletter, sjukhus, hotell och även för tuffa situationer som kadaversanering och rengöring av sopkärl eller soprum.

Så fungerar det

Till skillnad från många andra produkter använder Fresh Air biologiska processer för att omvandla de organiska ämnen som orsakar dålig lukt. Det innebär att du inte bara får en tillfällig lösning, utan en långsiktig förbättring där själva luktkällan bryts ner.

Varför biologisk sanering är bättre

Genom att använda en biologisk produkt som Fresh Air får du en miljövänligare och mer effektiv lösning. Du slipper hårda kemikalier som kan skada ytor och textilier, och kan vara trygg i vetskapen om att produkten är säker att använda.

Med rätt produkt som Fresh Air kan du säkerställa att dina saneringsuppdrag blir både effektiva och långvariga. Ingen vill ha en kortsiktig lösning – eliminera lukten på riktigt och få ett hållbart resultat varje gång!